Juridisk vidensunivers

Med nye regler og love, der konstant kommer til, er det nødvendigt med opdateret og gennemarbejdet stof, som kan hjælpe din virksomhed på rette vej.

Netop det finder du i denne vidensbank fra HjulmandKaptain, som indeholder nyheder og podcasts om juridiske emner, som kan være aktuelle for netop din virksomhed.

Nyhederne og podcasts er produceret af advokater, der hver dag behandler juridiske spørgsmål inden for de pågældende emner. Du er derfor garanteret indhold af høj kvalitet og med juraen i orden.

Du finder blandt andet svar på, hvilken virksomhedsform du skal vælge og hvorfor, hvordan du beskytter dit produkt mod kopiering, hvordan du opbevarer personoplysninger korrekt, og hvilke regler der gælder for skat og moms

Alle nyheder og podcasts er gratis, når du har tegnet abonnement, og vidensbanken bliver opdateret løbende med nyt indhold, så du kan holde dig ajour, hvis der sker en væsentlig ændring, som kan have betydning for din virksomhed.

Vores formål er at give dig og din virksomhed adgang til aktuel og relevant viden om juridiske spørgsmål og muligheder. Så er der et område, som du gerne vil høre nærmere om, eller som endnu ikke er tilgængeligt i vidensbanken, er du meget velkommen til at skrive til os.