Premium

Hvor stor en del af dit budget går til revision? Juridiske afklaringer? Eller IT-udfordringer? Selv få spørgsmål i disse kategorier løber hurtigt op i uoverskuelige beløb.

Med Selvstændige.com er du sikret professionel hjælp til en fast, lav månedspris. Vores Premium abonnement giver dig mulighed for 1:1 sparring med vores partnere, adgang til vidensportalen samt en lang række ekstra abonnementsfordele, der byder på både kontante besparelser og rabatordninger.

køb abonnement

1:1 sparring med alle partnere

Med et Premium abonnement hos Selvstændige får du adgang til online hjælp og vejledning af vores professionelle partnere, der hver især er specialiseret inden for IT, HR jura, digitale løsninger, erhvervsret og revision.

læs mere

Vidensportal - viden samlet ét sted

Som selvstændig er der mange regler du skal forholde dig til, og der kommer løbende nye, som du skal bruge tid på at sætte dig ind i. Med vores vidensportal er du sikker på, at du altid har adgang til den nyeste viden. Materialet er udarbejdet af faglige eksperter og specialister. 

  • Jurister indenfor HR
  • Advokater indenfor erhvervsretlige discipliner
  • Revisorer
  • IT specialister
  • Digitale eksperter

Læs mere om vidensportalen

én pris - mange eksperter

Med Selvstændige er det slut med at betale for meget og slut med at bruge dine ressourcer forkert. Du får en professionel sparringspartner til alle tider og et bredt netværk. 

Læs mere om abonnementet herunder, og find svar på dine spørgsmål. 

Er der nogen binding på abonnementet?

Nej, der er ingen binding og du kan frit opsige abonnementet igen, hvis du ikke længere har behovet for ekstra viden og sparring. Dog betaler du for måneden ud plus den efterfølgende måned. 

Hvordan kommer jeg i kontakt med partnerne?

I Premium abonnementet kan du chatte og maile med alle partnerne. Det gør du via partnersiden, hvor der er links til chat og kontaktformular til mail under hver især.

Adtention Digital, CoWorkit og Redmark kan du booke til et telefonmøde via Ases kundeservice på 7013 7013. 

HjulmandKaptajn kontaktes via chat, hvor deres advokater sidder klar med svar på dine spørgsmål. Du kan også aftale en telefonisk samtale via chatten. 

Ase HR Jura kan du ringe til i Ases normale åbningstider på 7013 7013. 

Hvordan benytter jeg mig af de ekstra fordele?

Den online rådgivning og sparring, der følger med i Premium abonnementet tilgår du via partnersiden, som beskrevet ovenfor.   

Ønsker du at benytte en af de andre fordele som rabatordninger eller kontante besparelser, finder du link til en kontaktformular under de enkelte fordele.  

Er der begrænsninger på, hvor meget jeg må kontakte partnerne?

Nej, vores partnere til for at hjælpe dig, og du er altid velkommen til at kontakte dem, hvis du har spørgsmål. 

Tider for, hvornår de er online til chat kan ses under de enkelte partnersider. 

Bliv abonnent

Udfyld formularen herunder. Det tager kun få minutter at oprette et abonnement og få adgang til alle fordelene.

Vi samarbejder med en række partnere for at kunne tilbyde dig særlige fordele i dit abonnement. Du vil løbende blive informeret om fordelene via mail. Du kan altid afmelde servicen via ase@ase.dk.
Med dit abonnement accepterer du, at vi deler dine oplysninger med vores partnere.