Basis

Går meget af din tid på at undersøge diverse skatteregler? Lede efter løsninger på IT-problemer? Eller opbygge en digital markedsføring?

Med Selvstændige.com Basis får du én indgang til al relevant viden for din virksomhed, hvad end du har brug for information om personalejura eller en guide til din SoMe-profil. Samtidig får du adgang til en lang række ekstra fordele, der betyder direkte besparelser, rabatordninger og meget andet.

Køb abonnement
selvstændige.com vidensportal

vidensportal

Vidensportalen er en unik samling af relevant viden inden for HR, revision, jura, økonomi, IT og digitale løsninger. Materialet er udarbejdet af eksperter og specialister, så det altid er opdateret og troværdigt.

læs mere

Et netværk til din virksomhed

Gennem vores vidensportal får du en sparringspartner, der giver dig svar på alle dine spørgsmål og hjælp inden for alle relevante aspekter af din virksomhed. Materialet er udarbejdet af vores fagligt professionelle partnere, som alle er eksperter på hver deres område.

  • Jurister indenfor HR
  • Advokater indenfor erhvervsretlige discipliner
  • Revisorer
  • IT specialister
  • Digitale eksperter

Se partnere

Én pris - ubegrænset brug

Er der begrænsninger på, hvor meget jeg kan benytte vidensportalen?

Nej - vidensportalen er altid tilgængelig for dig som abonnent, og du må benytte dig af din lige så meget du vil. 

Er der nogen binding på abonnementet?

Nej, der er ingen binding og du kan frit opsige abonnementet igen, hvis du ikke længere har behovet for ekstra viden og sparring. Dog betaler du for måneden ud plus den efterfølgende måned. 

Hvordan benytter jeg mig af de ekstra medlemsfordele?

Den online rådgivning og service, der følger med i Basis abonnementet tilgår du via chat eller mail med de to partnere, der tilbyder hjælp til IT og digitale løsninger. Det er CoWorkit og Adtention Digital og du finder dem her.   

Ønsker du en af de andre fordele som rabatordninger eller kontante besparelser, finder du link til en kontaktformular under de enkelte fordele.  

Bliv abonnent

Udfyld formularen herunder. Det tager kun få minutter at oprette et abonnement og få adgang til alle fordelene.

Vi samarbejder med en række partnere for at kunne tilbyde dig særlige fordele i dit abonnement. Du vil løbende blive informeret om fordelene via mail. Du kan altid afmelde servicen via ase@ase.dk.
Med dit abonnement accepterer du, at vi deler dine oplysninger med vores partnere.